icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Den här bloggen handlar främst om min mat och träning, stress och sömn och annat som hör hälsan till.
Hur jag lyckas och misslyckas med det jag företar mig.

Jag läser nästan alla blogginlägg här på matdagboken och blir väldigt inspirerad av många och vill gärna vara med och hjälpa till att peppa och motivera andra. Har ni åsikter och tankar om det jag skriver blir ingen gladare än jag om ni delar med er här i kommentarsfältet!

Matdagboken ser jag som ett forum för goda råd och hjälp med motivation. Så vi slipper snubbla över samma stenar där någon annan redan snubblat!

http://cirpaslivmedlchf.blogg.se/ är en blogg med tankar om mitt liv, min mat, min träning, min familj och bara allmänt ditt och datt.
Titta gärna in på den med om ni har tid!
26 juli 2013 08:16
4

Ny lägsta vikt och 8 timmar kvar till semester!

Imorse visade vågen på 62,2 kilo vilket också betydde att jag gick från BMI 25 till 24,9! BMI 25 = övervikt BMI 24,9 = normal? Joråsatte! Så står det i de flesta listorna iallafall. Och idag klockan 16:00 börjar min semester!!! Jag hoppas att jag hinner bli klar med allt innan dess (ett mycket starkt skäl till att jag ska sluta blogga nu!). Visserligen måste jag gå in och jobba någon dag mitt i semestern, men det tänker vi inte på just nu... Nu börjar nedräkningen! Ha en underbar dag alla!

Kommentarer

 • 26 juli 2013 09:39
  Grattis! Skitbra jobbat =)
 • 26 juli 2013 14:20
  elilas
  F-n vad coolt! Grattis :)
 • 26 juli 2013 16:33
  Tackar!!! Och nu är klockan fyra och jag har SEMESTER!!! Livet är underbart och solen skiner!!!
 • 26 juli 2013 22:43
  Wohoo! Grattis!! Både till semestern och BMIet!

Logga in för att skriva en kommentar.