icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Den här bloggen handlar främst om min mat och träning, stress och sömn och annat som hör hälsan till.
Hur jag lyckas och misslyckas med det jag företar mig.

Jag läser nästan alla blogginlägg här på matdagboken och blir väldigt inspirerad av många och vill gärna vara med och hjälpa till att peppa och motivera andra. Har ni åsikter och tankar om det jag skriver blir ingen gladare än jag om ni delar med er här i kommentarsfältet!

Matdagboken ser jag som ett forum för goda råd och hjälp med motivation. Så vi slipper snubbla över samma stenar där någon annan redan snubblat!

http://cirpaslivmedlchf.blogg.se/ är en blogg med tankar om mitt liv, min mat, min träning, min familj och bara allmänt ditt och datt.
Titta gärna in på den med om ni har tid!
2 juli 2013 23:03
1

Mat i största allmänhet

[UNDERSTRUKEN][FET]Frukost:[/FET][/UNDERSTRUKEN] 2 hårdkokta ägg och en kopp kaffe med mjölk. [UNDERSTRUKEN][FET]Förmiddagsfika:[/FET][/UNDERSTRUKEN] En kopp kaffe med mjölk. [UNDERSTRUKEN][FET]Lunch:[/FET][/UNDERSTRUKEN] City Gross plock sallad som idag bestod av 2 hårdkokta ägg, avocado, kyckling, kräftstjärtar, paprika, gurka, tomat och lök blandning, oliver och fetaost. Vatten till det och en kopp kaffe med mjölk efteråt. [UNDERSTRUKEN][FET]Eftermiddagsfika:[/FET][/UNDERSTRUKEN] En kopp kaffe med mjölk [UNDERSTRUKEN][FET]Middag:[/FET][/UNDERSTRUKEN] Grillad halloumi till förrätt. Grilltallrik med lammkotlett, kycklingspett, fläskköttspett, nötfärsspett, tzatsiki och grekisk sallad till huvudrätt. So far so good... Världens sötaste baklava med glass och grädde till EFTERRÄTT, orimligt gott. Två koppar kaffe med mjölk på det. Nåja. Sedan mådde jag som jag förtjänade. Bubbligaste magen norr om ekvatorn! När ska man lära sig att socker inte funkar alls?! Jag skulle ha fotat maten idag, både lunchen och middagen såg faktiskt riktigt aptitliga ut! Hehe, ingen ånger ikväll trots baklavan... Det blir ännu lite långsammare viktnedgång bara. Idag tänker jag positivt! Trevlig kväll alla duktiga matdagboksbloggare!

Kommentarer

  • 3 juli 2013 07:39
    Inte lika nöjd nu på morgonen när vågen visar 0,7 kg plus...

Logga in för att skriva en kommentar.