icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Den här bloggen handlar främst om min mat och träning, stress och sömn och annat som hör hälsan till.
Hur jag lyckas och misslyckas med det jag företar mig.

Jag läser nästan alla blogginlägg här på matdagboken och blir väldigt inspirerad av många och vill gärna vara med och hjälpa till att peppa och motivera andra. Har ni åsikter och tankar om det jag skriver blir ingen gladare än jag om ni delar med er här i kommentarsfältet!

Matdagboken ser jag som ett forum för goda råd och hjälp med motivation. Så vi slipper snubbla över samma stenar där någon annan redan snubblat!

http://cirpaslivmedlchf.blogg.se/ är en blogg med tankar om mitt liv, min mat, min träning, min familj och bara allmänt ditt och datt.
Titta gärna in på den med om ni har tid!
12 juli 2013 08:35

Kostdag med fusk

Igår var det ju mysdag med döttrarna. För det första gav jag ju dem bara en massa socker och kolhydrater för det var sånt de längtade efter... Idag blir det förhoppningsvis bättre på den fronten. Hur som så blev det rätt många kolhydrater även för mig igår. Frukost: Äggröra med bacon och två koppar kaffe med vispgrädde. Lunch: Grönsallad på MAX med hamburgare utan bröd. Mellis: en kula mintchokladglass i bägare och en kaffe latte. Middag: Korvsallad med två sorters korvar, bladspenat, gurka och majonäs. Efterrätt: jordgubbar med vispgrädde.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.