icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Den här bloggen handlar främst om min mat och träning, stress och sömn och annat som hör hälsan till.
Hur jag lyckas och misslyckas med det jag företar mig.

Jag läser nästan alla blogginlägg här på matdagboken och blir väldigt inspirerad av många och vill gärna vara med och hjälpa till att peppa och motivera andra. Har ni åsikter och tankar om det jag skriver blir ingen gladare än jag om ni delar med er här i kommentarsfältet!

Matdagboken ser jag som ett forum för goda råd och hjälp med motivation. Så vi slipper snubbla över samma stenar där någon annan redan snubblat!

http://cirpaslivmedlchf.blogg.se/ är en blogg med tankar om mitt liv, min mat, min träning, min familj och bara allmänt ditt och datt.
Titta gärna in på den med om ni har tid!
24 juli 2013 09:32
2

Kladdkaka och Nudlar ... och rosé?

Idag fyller sambon år och jag bakade en vanlig och en lchf variant av kladdkaka igårkväll. Vi är ingen tårtfamilj nämligen... Det ska bli spännande att se vilken familjen tycker är godast. Jag har mina föraningar, men lchf-smeten var iallafall gudomligt god! Shirataki nudlar, har ni provat det? Vad brukar ni göra med dem i så fall? Jag köpte ett paket igår och tänkte mig en "lchf spaghetti carbonara"... Få se om de håller måttet som pasta substitut!? De ser inte särskilt aptitliga ut i sin påse nu iallafall, hehe. Recept och lite mer kan ni läsa i min blogg: http://cirpaslivmedlchf.blogg.se Det här med rosévin på sommaren. Hur kan det vara så himla gott?! Jag har köpt en dunk med LOCAL rosévin som har väldigt lite kolhydrater. Och igårkväll så kändes det så oerhört lyxigt att ta ett glas medan jag bakade. Jag dricker typ aldrig vin annars, bara socialt på middagsbjudningar eller om man går ut på lokal och tar ett glas och det händer inte ofta. Aldrig hemma. Förutom på sommaren... Rosévin och glass hör liksom sommaren till. Och nu är det bara 2,5 dagar kvar till semestern! Joråsatte.

Kommentarer

  • 24 juli 2013 15:31
    Mums! Local måste jag också beställa. Eller. Kanske inte ;). Jo, om ett par veckor är det tre födelsedagar i släkten (lejon-ansamling) och då kanske jag vill lyxa lite. Bättre med lågkolhydratrose än högkolhydrat dito. Kanske behöver en morot för att hålla mig strikt tills dess och få ner mig nåt kilo till. Stampar på samma ställe eller ökar, och DET är ju onödigt. Ha ett skönt kalas!!
  • 24 juli 2013 15:32
    Just det, nudlarna ska jag också jaga. Eh, wok? (hihi, Star Wars-referensen oavsiktlig)

Logga in för att skriva en kommentar.