icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Den här bloggen handlar främst om min mat och träning, stress och sömn och annat som hör hälsan till.
Hur jag lyckas och misslyckas med det jag företar mig.

Jag läser nästan alla blogginlägg här på matdagboken och blir väldigt inspirerad av många och vill gärna vara med och hjälpa till att peppa och motivera andra. Har ni åsikter och tankar om det jag skriver blir ingen gladare än jag om ni delar med er här i kommentarsfältet!

Matdagboken ser jag som ett forum för goda råd och hjälp med motivation. Så vi slipper snubbla över samma stenar där någon annan redan snubblat!

http://cirpaslivmedlchf.blogg.se/ är en blogg med tankar om mitt liv, min mat, min träning, min familj och bara allmänt ditt och datt.
Titta gärna in på den med om ni har tid!
19 juli 2013 10:49

Det går bra nu!

Radhuslivet är helt underbart även om inget ännu är uppackat eller ordningställt. Igår köpte vi en grill och invigde den. Kalasgott blev det! Jag smuttar lite rosévin på kvällarna fastän jag inte har semester bara för att det är så himla mysigt att gå ut och sitta på uteplatsen! Maten går bra - jag har hoppat över frukosten och det känns fortfarande bra och sedan har jag ätit bra naturlig, fet lågkolhydratsmat både till lunch och middag. Inga sötsaker, glass, osv på ett par dagar nu. Förutom vinet då, men det undantar jag regeln. Hehe. Ska beställa hem en dunk LOCAL också så blir det lite färre kolhydrater. Träning har det ju inte varit tal om sedan midsommar, men å andra sidan var det länge sedan jag var så här öm i kroppen som jag varit den senaste tiden med allt bärande och kånkande så det ser jag mellan fingrarna. Förra veckan cyklade jag dessutom 1,4 mil varje dag till och från jobbet! Snart måste jag dock börja ta tag i träningen igen. Inte för att jag måste, utan för att jag vill! Jag mår ju så himla bra när jag tränar! Nu blir det lunch på den där italienska restaurangen igen, där jag åt en sallad och inte höll mig mätt hela eftermiddagen sist, få se vad jag kan hitta på för LCHF alternativ istället för pastan idag!? Ha en trevlig dag alla! Kolla gärna på min blogg http://cirpaslivmedlchf.blogg.se/

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.