icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Den här bloggen handlar främst om min mat och träning, stress och sömn och annat som hör hälsan till.
Hur jag lyckas och misslyckas med det jag företar mig.

Jag läser nästan alla blogginlägg här på matdagboken och blir väldigt inspirerad av många och vill gärna vara med och hjälpa till att peppa och motivera andra. Har ni åsikter och tankar om det jag skriver blir ingen gladare än jag om ni delar med er här i kommentarsfältet!

Matdagboken ser jag som ett forum för goda råd och hjälp med motivation. Så vi slipper snubbla över samma stenar där någon annan redan snubblat!

http://cirpaslivmedlchf.blogg.se/ är en blogg med tankar om mitt liv, min mat, min träning, min familj och bara allmänt ditt och datt.
Titta gärna in på den med om ni har tid!
15 juli 2013 08:49

Bloggtest från nya APPEN!

Testar runt lite här på nya appen! Kul att kunna köra från mobilen direkt, utan att behöva gå via hemsidan. Lite svårt först att förstå att jag behövde rulla på diagrammen för att få fram aktuellt datum, inte helt logiskt i min värld, men nu ska jag ta tillbaka alla mina felrapporteringar i ärendet! :P Festligt också att "min vikt" är "0" kilo... Ska kolla runt ordentligt innan jag felanmäler det, så inte det med är skit bakom spakarna det beror på!? Ha en härlig dag allihop!

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.