icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

CinaH63s blogg

70 kg 862
Kvinna, 55 år
4 februari 2019 19:07
5

Varför får inte jag välja

Är väldigt irriterad idag efter att ha varit på konferans. Alla som beställt specialkost fick lappar att ta med till bordet. När jag skulle hämta min lapp fick jag till svar att LCHF inte räknas som specialkost??? 

Vegetarianer får välja, veganer får välja, folkfår välja efter religion. Jag har diabetes. Med LCHF är mina socker värden klockrena men jag får inte välja bort det som gör mig sjuk. Det serverades en vegetarisk rätt med polenta, lite grönsaker och typ noll i fett. Till det fick man vitt bröd. Jag åt lite broccoli sen gick jag. Jag gick över gatan och köpte en korv, åt korven och slängde brödet. 

 

Längtar till LCHF blir accepterat som en legitim kost behandling. Gillar inte att i princip bli påtvingad att äta saker som förkortar mitt liv. Jag blir bara förbannad!!

Gillar

Kommentarer

 • 4 feb 2019 19:12
  Molnbär

  Det låter oproffsigt tycker jag, och lite konstigt. Finns det alltså regler för vad som räknas som specialkost och inte? 

 • 4 feb 2019 19:42

  Ja, tydligen gör det det. Har faktiskt upplevt det förut men då har det varit buffé så man har kunnat välja själv vad man vill ha på tallriken

 • 5 feb 2019 01:07
  ulla165

  Jag blir grXXzzrrr arg!

 • 5 feb 2019 07:00

  Jag har också svårt för att man tycker det är ok att man kan välja vegetariskt och vegan men att man inte kan få LCHF. Det finns många som väljer LCHF för hälsan och inte enbart för att gå ner i vikt, som kanske många tror. Och så svårt kan det inte vara att göra vissa justeringar, bara man vet vad det handlar om.

 • 5 feb 2019 13:39
  Molnbär

  CinaH63 buffé är ju det bästa. Bortsett då från risken att man tar för sig för mycket för att allt ser så gott ut! Fast på de flesta bufféställen dukar de så att man kommer till sallad/grönt först (eftersom det är billigare också), så där har man lite hjälp.

Logga in för att skriva en kommentar.