icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Cim80s blogg

77 kg 65 kg 10297
Hej Cim 38 år , Nystartad på Kickstart keto Diet . Detta med dieter är jag helt grön inom
11 september 2019 23:16
1

Tröttnade och tappade all lust

Japp precis som Rubriken säger så tappade jag ALL LUST då jag upplevde dessa krångel med MD,s sida hela tiden . Meningen är ju att man ska kunna tex regga sin mat o inte behöva krångla för att det ska funka ! Dock vet jag att flera upplever dessa problem som jag o när man mailar in om det o inget blir bättre ....... Ja då tröttnar man helt enkelt ! Är inget fel på mitt nät , webbläsare mm som jag hela tiden får som svar ,regga via webben . Svårt när det inte vill funka o man måste ta en del via appen o en del på webben . Detta krånglande med det får en att helt enkelt tappa det . Tiden det tar att krångla har jag inte att lägga dagligen , gjort det länge nu . 

 

Försökt äta efter huvudet i det man lärt sig inom Keto , dock försöker jag hitta tips mm via andra grupper . Nu har jag fått länken igen till Ketos 10-veckor o nu kunde jag se receptet jag öppnade på test men hur länge ska det funka denna gången ? Detta va en säkerhet innan med att kunna ha koll mm men det varade tyvärr inte längre än orken när den tog slut . 

Vill inte klaga , egentligen inte för när det har funkat så har detta varit super o jag har älskat att sitta vid MD .Sak se om jag får tillbaka lusten att försöka igen .......

Sist jag reggade så krånglade jag i en timma med det o det känns bortkastat med tiden . Förstår inte varför en del har dessa problem o en del märker inget av det . Känner väl att jag inte är redo att släppa MD heller o stå på egna ben . Jag behöver det ! Vill inte tappa kontrollen på vad jag stoppar i mig . Maten gillar jag grymt mycket med . 

 

Könde att jag behövde skriva av mig .... 

Ska se om jag kan komma igen , vill verkligen ! 

Kommentarer

  • 12 sep 2019 08:57

    Om du nu kommer in och ser "ketos 10-veckors" menyn kanske du kan spara ner det på Word eller nåt, genom att ta en print screen?? 
    Så du har det i din dator..
    Ett annat tips är väl att regga all mat på "Lifesum" (app) där kan man ställa in vilken diet man vill hålla sig till m.m.

Logga in för att skriva en kommentar.