icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Cim80s blogg

77 kg 65 kg 7380
Hej Cim 38 år , Nystartad på Kickstart keto Diet . Detta med dieter är jag helt grön inom
13 augusti 2019 19:29

Lite frågor så klart

Hejsan 

Måste säga att maten ( kyckling o kålrots pommes ) Va riktigt mumma . Jag fuskade dock med kycklingen o tog från salladsbaren , skuren file . Hoppade majo dipp men tog där emot lite krasse till o smöret jag stekte pommesen i . Jag hoppas att det gämnar ut sig lite i fett . 

Tog en mindre promenad idag , det är jag alltid lika glad för när jag kommer ut . Ny stad o hittar inget där av att man inte vågar sig ut på längre ! 

Jag har en undran som poppade upp när jag satt o åt . Ska inte keto vara saker växande ovan jord , eller har jag fått det om bakfoten ? Tänkte då det va kålrot idag . Jag klagar dock inte men försöker lära mig vad jag ska äta o inte o vad som tillhör denna diet o inte .  Är keto en strikt variant av Lchf ?? Då kan man alltså framöver äta den dieten efter kickstart ? 

 

Känner mig som ett fån med alla mina dumma frågor men menn........ 

Ser fram emot morgondagens mat 

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.