icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Har svårt att förstå att inget händer på vågen. Tycker inte jag äter onyttigt. :( Men visst jag rör mig på tok för lite.
Vet att jag måste men har svårt att finna ro och balans i vardagen för att göra det. För ett par år sedan använde jag mig av Dukan dielten och rasade i vikt snabbt 18 kg på 3 månadre. Det var lätt att hålla sin vikt men efter att jag opererat bort livmodern så förändrades allt. Långsamt ökade jag i vikt och ibland var det lätt att gå ner i gen men nu sedan 2 år tillbaka icke! Visaren på vågen bara ökar. Så nu provar jag det här, att föra dagbok på det man äter. Skall bli spännande och se om det är som jag tror att jag äter nyttigt, så jag tänkte bara räkna kalorier de första veckorna och äta normalt för att se hur rätt eller fel jag har. Skall bli spännande det här.
12 maj 2019 11:12
8

Att komma igång.........

Första dagen och jag försöker starta upp bloggen efter att ha fyllt i matdagboken. Känns bra så långt. Har planerat dagens måltider, i huvudet i alla fall. Skall till sonen med sambo och äta sparrissoppa ikväll och har lovat ta med dessert. Det f...

Läs mer Kommentera