icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag är 43, gift med en läcker karl och har två barn. Jag gillar chips, nötter, torkad frukt och min mans Ziti al forno. Och rödvin. Dessa är också mina stora laster - och det som gör att jag går upp och ner 10 kg.

Senaste viktpålägget är en present för att jag slutade med nikotin för 8 veckor sen.

Vägde 3/6 77 kilo, och ska gå ner till 67 - vilket jag inte vägt på 6 år :-) Två av mina vänner väger 52 respektive 148 kg - de tycker att jag ska sluta bry mig om vikten... Men känslan är den samma säger jag. Oavsett om man vill gå ner eller upp, och hur mycket. Man vill känna sig så bra som man vet att man kan.
7 juni 2010 16:12
2

Varför är mjukglass så dj-vla gott?


Eller - varför finns det mjukglass överhuvudtaget? Varje gång vi åker från landet hemåt så MÅSTE vi stanna vid macken i Stigtomta. Jag säger till mig själv - jag kan låta bli, jag kan låta bli - men, nej det kan jag inte. Jag måste ha glassdjäveln.

- Stanna! skriker jag från baksätet så högt att både katten och lillkillen vill slå mig.
- Ska du verkligen? frågar min man som sett mig väga minsta chipsflarn på vågen hela veckan.
- Ja, jag måste!

Jag får min mjukglass, fast med facit i hand - vad fan skulle jag med den till?
Okej, jag erkänner att den första decilitern var grymt god, men deciliter numero två? Nä. Resten av glassen och våfflan åkte ner i soppåsen, men den efterlämnade en smak av onödighet och meningslöshet efter sig.

Nästa gång åker vi över Eskilstuna istället.

Tjingtjong
//C

Kommentarer

  • 7 jun 2010 17:35
    Haha min pojkvän har också blivit lite orolig när jag plötsligt får nått ryck och vill köpa hamburgertallrik efter flera veckors vägande och tränande. ;)
  • 7 jun 2010 20:06
    Mjukglass ääääär gott! Det känns som hela min kropp skriker efter mjukglass! Det måste bror på solen och det varma vädret. Hmmm, tur att det regnar idag. Det kanske lugnar sig lite :)

Logga in för att skriva en kommentar.