icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Cassaras aka Grekens blogg

115 kg 67 kg 2191
Vem är jag då? En kille på 58år, singel lever på en hästgård där min dotter föder upp och tävlar (hopp) sina hästar. Jag jobbar som lastbilschaufför när jag kan/orkar/vill/har lust. Har jobbat med väldigt mycket olika arbeten i livet, kock, chaufför, säljare, dykare, företagare, politiker m.m.

Ursprungligen kommer jag och min familj från Grekland närmare bestämt än Kalymnos. Min far reste hit 1925 som 14-åring med tåg genom Europa upp till Stockholm där han hade släkt. Han fick hjälp av släkten för att komma igång och efter kriget träffade han min mor som var danska, dom byggde upp ett företag tillsammans och när pappa gick bort 1974 så drev mamma det vidare på egen hand.
16 januari 2020 20:03
4

Nu är det två månader sedan operationen... Hur har det gått?

Ja nu har tiden gått och vad har hänt? 
jag mår så otroligt bra och allt, precis allt har gått jättebra. Nu har jag gått ner "litegrann" och vågen stannar redan på 88kg... Tänk på att jag sedan operationen gått ner från 106kg vilket ger en minskning på 18kg och räknar vi från när jag var hos Sofiakliniken första gången så är det från 115kg till dagens 88kg... -27kg sedan juni 19. Vad kan man vara om inte nöjd?

jag äter precis vad jag vill men väldigt lite av varje. Äter mycket frukt men försöker äta riktig mat minst två gånger varje dag.

Funderar någon på en Gastric Bypass så rekommenderar jag starkt Sofiakliniken, ett underbart ställe som har kunskap och mänsklighet i stort och litet!

Gillar

Kommentarer

 • 16 jan 2020 20:32
  Bella50

  Vad härligt att du berättar. Varmt lycka till framöver 👍

 • 16 jan 2020 23:00
  ulla165

  Är du medveten att
  Synlig för alla - hela världen kan se dina inlägg
  Synlig för medlemmar - bara medlemmar här inne på MD kan se dina inlägg
  Synlig för vänner - bara dina vänner kan se dem

 • 17 jan 2020 09:19

  Wow, vad häftigt!! Nästan 30 kilo på typ ett halvår!!! Antar att du ofta träffar folk som inte känner igen dig längre? Stort grattis till viktminskningen 👍

 • 17 jan 2020 13:20
  aregnisw

  Grattis o lycka till framöver yes

Logga in för att skriva en kommentar.