icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Cassaras aka Grekens blogg

115 kg 67 kg 3030
Vem är jag då? En kille på 58år, singel lever på en hästgård där min dotter föder upp och tävlar (hopp) sina hästar. Jag jobbar som lastbilschaufför när jag kan/orkar/vill/har lust. Har jobbat med väldigt mycket olika arbeten i livet, kock, chaufför, säljare, dykare, företagare, politiker m.m.

Ursprungligen kommer jag och min familj från Grekland närmare bestämt än Kalymnos. Min far reste hit 1925 som 14-åring med tåg genom Europa upp till Stockholm där han hade släkt. Han fick hjälp av släkten för att komma igång och efter kriget träffade han min mor som var danska, dom byggde upp ett företag tillsammans och när pappa gick bort 1974 så drev mamma det vidare på egen hand.
9 januari 2021 20:43
5

Ett år har gått och jag har nått min målvikt!

Jaha, då har det gått lite mer än ett år sedan jag gjorde min Gastric bypass på Sofiahemmet i Stockholm. Ett år av glädje och framgång, jag har nått min målvikt som var 70kg och har hållit den i ca 4 månader utan några som helst problem. Jag är oerhört tacksam för att jag vågade ta steget och Peter Lorna som utförde operationen är idag en hjälte i mina ögon. Tänk att han utfört över 4000 liknande operationer och därmed givit många människor ett nytt liv.

idag orkar jag allt som tidigare var mer eller mindre omöjligt. Jag äter allt jag vill men betydligt mindre än tidigare, jag får ju mat igen om några timmar och så skall det ju vara.

Har ni några frågor om hur allt har gått så fram med dom!

Gillar

Kommentarer

 • 9 jan 2021 20:52
  Bella50

  Men vilken lycka för dig...varmt Grattis 👏

 • 9 jan 2021 21:08
  paloma

  Grattis, vad skönt att det blev en lyckad operation.

 • 10 jan 2021 07:40
  Foxy

  Grattis,och lycka till med fortsättningen👏🏻

 • 10 jan 2021 10:07
  klaraelv

  Grattis, härligt att du kan hålla vikten efter din nedgång.

 • 10 jan 2021 15:10
  Tita

  Grattis och många, många höga poäng för din inställning till maten!!👍👍

  Vi måste lära oss att förstå att det inte är brist på mat!!

  Lycka till!!

Logga in för att skriva en kommentar.