icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Cassaras aka Grekens blogg

115 kg 67 kg 2087
Vem är jag då? En kille på 58år, singel lever på en hästgård där min dotter föder upp och tävlar (hopp) sina hästar. Jag jobbar som lastbilschaufför när jag kan/orkar/vill/har lust. Har jobbat med väldigt mycket olika arbeten i livet, kock, chaufför, säljare, dykare, företagare, politiker m.m.

Ursprungligen kommer jag och min familj från Grekland närmare bestämt än Kalymnos. Min far reste hit 1925 som 14-åring med tåg genom Europa upp till Stockholm där han hade släkt. Han fick hjälp av släkten för att komma igång och efter kriget träffade han min mor som var danska, dom byggde upp ett företag tillsammans och när pappa gick bort 1974 så drev mamma det vidare på egen hand.
6 november 2019 01:03
1

Dag -7

Ja, idag är det precis en vecka kvar till operationen. Andra dagen med 800-1000 kalorier ,fungerar riktigt bra. Visst skulle jag kunna sätta i mig en efterrätt men känner att jag lika gärna kan låta bli. Idag lagade jag en grönsakssoppa som blev riktigt bra, mixade alla grönsaker och sen brynte jag champinjoner som jag la i hela. Tänker toppa upp soppan med antingen kyckling eller köttfärs nästa gång. Har även varit och köpt måltidsersättningar för att ha när jag kör. Någon som har tips på billiga sådana som dessutom kanske är goda?

Idag tog jag upp sprutorna som jag ju bävár för och tittade lite närmare på dom, dom ßer faktiskt inte så farliga ut och 0,2 ml är ju inte mycket vätska som skall in så det löser sig nog. Kul att se alla kommentarer, hoppas fler börjar följa mig och min resa mot ett annat bättre liv. Ser fram emot att kunna komma upp på hästarna igen, här finns väl åtminstone en 3-4 stycken som jag kan tänka mig.

2eb36c6c-0b6f-42d8-80f8-382769764865.jpeg

Gillar

Kommentarer

 • 6 nov 2019 06:36
  Bella50

  Du e la rolig som lägger ut en sån frestelse 🤪😆

  Nä, dom sprutorna är inte så skrämmande.

  Det är nog själva sticket som är värst i början.

  Tänk på alla insulbeh. diabetiker....

  Senast uppdaterad 6 nov 2019 06:38

Logga in för att skriva en kommentar.