icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Cassaras aka Grekens blogg

115 kg 67 kg 2088
Vem är jag då? En kille på 58år, singel lever på en hästgård där min dotter föder upp och tävlar (hopp) sina hästar. Jag jobbar som lastbilschaufför när jag kan/orkar/vill/har lust. Har jobbat med väldigt mycket olika arbeten i livet, kock, chaufför, säljare, dykare, företagare, politiker m.m.

Ursprungligen kommer jag och min familj från Grekland närmare bestämt än Kalymnos. Min far reste hit 1925 som 14-åring med tåg genom Europa upp till Stockholm där han hade släkt. Han fick hjälp av släkten för att komma igång och efter kriget träffade han min mor som var danska, dom byggde upp ett företag tillsammans och när pappa gick bort 1974 så drev mamma det vidare på egen hand.
6 november 2019 21:41
3

-6 dagar

Ja, då har ytterligare en dag gått förbi, fick med mig en smoothi (heter det så?) när jag åkte och den har jag druckit i omgångar under dagen. Nu är vinterdäcken på bilen eftersom vi skall norrut och det känns säkrare. Jag får juniorer köra hem så min dotter Rebecca följer snällt med pappa på resan. Middagen blev samma soppa som igår men idag hade vi lagt i kyckling för lite tuggmotstånd och den är jättegod. Måste hinna laga lite mat till helgen eftersom jag bor igen lastbil mellan fredag till söndag. Vägkrogarnas mat här i Sverige är under all kritik, lite bättre utomlands så vi får väl se vad jag hittar.

Har nog förlikat mig med sprutorna, ba fan, det är ju över på 10 sekunder....

Måste ju visa huvudanledningen till att jag vill gå igenom denna operation, tvillingarna Melissa och Vanessa mina underbara barnbarn. Det finns ytterligare ett tvillingpar som barnbarn men tyvärr är det förbjudet att lägga upp bilder på dom. Älskar alla mina fyra barnbarn och vill gärna finnas där för dom när dom växer upp. I dagens värld är det inte lätt att växa upp. Min roll och privilegie som morfar/farfar är ju att skämma bort dom ordentligt och jag säger som min mor alltid sa om min dotter "när hon är hos mig så bestämmer jag".... Kan ju säga att min dotter älskade sin farmor.❤️
0353abb8-7469-41a9-8075-66ca8f72ea82.jpeg

Gillar

Kommentarer

 • 6 nov 2019 23:02
  Lovis

  Jättefin bild på dig och barnbarnen smiley Lycka till med maten i bilen i helgen.

 • 7 nov 2019 09:16

  Så fin bild!!  Lycka till med maten! Kör försiktigt!!

 • 7 nov 2019 11:54

  Fin bild! Förstår varför du vill göra en förändring heartyes

Logga in för att skriva en kommentar.