icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Cassaras aka Grekens blogg

115 kg 67 kg 2086
Vem är jag då? En kille på 58år, singel lever på en hästgård där min dotter föder upp och tävlar (hopp) sina hästar. Jag jobbar som lastbilschaufför när jag kan/orkar/vill/har lust. Har jobbat med väldigt mycket olika arbeten i livet, kock, chaufför, säljare, dykare, företagare, politiker m.m.

Ursprungligen kommer jag och min familj från Grekland närmare bestämt än Kalymnos. Min far reste hit 1925 som 14-åring med tåg genom Europa upp till Stockholm där han hade släkt. Han fick hjälp av släkten för att komma igång och efter kriget träffade han min mor som var danska, dom byggde upp ett företag tillsammans och när pappa gick bort 1974 så drev mamma det vidare på egen hand.
7 november 2019 22:36
1

-5 dagar del 1

Idag har varit en mellandag. Jag fick med mig en smoothie idag på morgonen när jag körde ner till Varberg. Det känns underligt när man dricker den och känner att den sprider sig i en tom magsäck, det blir alldeles kallt. Jag har fått kollat bilen idag, fyllt på lite olja, vatten och annat bra att ha. Monterat extraljus från Jula, jag har fått åka tre gånger innan jag fått med allt man behövde. Kunskapen hos personalen är inte på topp om man säger så... upptäcker sen att man måste montera ner hela fronten på bilen för att komma åt att koppla strömmen till lamporna. Så jag insåg att det är bäst att lämna över det till vår gårdskarl som är bilelektriker, han lovade att lösa det på söndag så det är i ordning tills vi reser.

Berättade väl att jag köpt en våg inför resan och fick ordning på batteriet idag och jag måste säga att jag är stolt över vad den visade. "All time high" är 115 kg och jag tror jag vägde 112kg när jag var på sjukhuset senast. Idag visade den...

656770e2-e955-4d4a-af9d-048fb51a7304.jpeg

jag har alltså 0,9kg kvar att gå ner för att nå målvikten inför operationen. Vägde mig ikväll efter att ha satt i mig en stor kycklingsallad och päron och ananas till efterrätt. Jag jobbar ju i helgen så mina älsklingar firade fars och morfars dag idag därav efterrätt...

 

 

 

Kommentarer

  • 8 nov 2019 07:20
    Lovis

    Heja dig, det går ju finfint nu smiley

Logga in för att skriva en kommentar.