icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

CS68s blogg

Kalorisnål 27311
En GP-opererad livsnjutare som älskar mat. Men behöver gå ner några kg som kommit krypande.
2 July 2018 21:01

Uppvaktning, uppskattning och uppblåst

Härligt är det med fanastiska kollegor som hittar på en massa. Jag hade nog på känn och de skulle hitta på något bus när jag kom tillbaka efter min semestervecka med 50-årsfirande som en av anledningarna. Dessutom skulle ju mina tjejer till Kallinge, Flygvapnets sommarkurs. 

När jag kom till jobbet, så möttes jag av en girlang av ballonger över min kontorsdörr som bildade ordet: "happy birthday". När jag sedan öppnade dörren så fann jag hela golvet fullt av ballonger i olika former, samt en massa små runda färgglada ludna bollar överallt. På skrivbordet stod ett stort paket, en fin present i form av champagne, smycket och presentkort. Jag blev alldeles rörd och det var svårt att hålla tillbaka tårarna.

Min chef hade fixat en present också, god choklad en orkidé och presentkort. Så gulligt gjort. Mycket kramar blev det idag på alla håll och kanter. Det känns bra att vara uppskattad. Det känns bra att ha medarbetare som bryr sig och är ännu alldeles varm inombords. 

Flickorna där borta i flygvapnet har äntligen börjat att bli lite gladare. De känner att de kommit in i det lite mer och nu när vi pratar i telefon - så kan vi faktiskt prata. Innan har de bara varit ledsna och tyckt att det är jobbigt. Nu har de fått börja göra en massa roliga saker så de känner nog att det vara värt det.

 

Ha en fortsatt fin måndagskväll!

 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.