icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

CS68s blogg

Kalorisnål 22464
En GP-opererad livsnjutare som älskar mat. Men behöver gå ner några kg som kommit krypande.
18 juni 2018 06:54
1

Dagarna går så fort

Godmorgon!

Det är längesedan jag skrev, eller sedan jag överhuvudtaget var inne på denna sida. Dagarna bara flyger fram, det har varit så mycket så jag har knappt hunnit sitta ner nånting nästan, än mindre skriva...

Denna vecka - trots att det är midsommarvecka - är ganska lugn. Det har varit skolavslutning, flickorna slutade äntligen grundskolan. Så nu är den tiden förbi, lite vemod men ändå stor lättnad. Det ska bli skönt med snart bara vuxna barn.

Hälsa, vikt och mat då? Nja, jag kan inte säga att jag gjort underverk. Snarare har jag iaf hållit vikten och lyckats att inte lägga på mig...😄

midsommar kommer nu krypande alltnärmare... det blir stor midsommarfest. Stort knytkalas med mycket mat, lekar, midsommarstång och kubb. En härlig familjefest där mina pojkar äntligen kommer hem en sväng. Har inte träffat dem sedan i julas. Så jag är så glad😀😀😀

Nej, nu väntar jobbet, ha en fin dag hörrni!

Gillar

Kommentarer

  • 18 jun 2018 12:12
    paloma

    Tack detsamma 🙂

Logga in för att skriva en kommentar.