icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Envisheten ska nu äntligen visa sej vara en framgångsnyckel - för en bättre hälsa.
7 juli 2022 11:14
1

Har inte gått enligt min plan men....

....ja, vet ju inte riktigt hur jag tycker och känner. Kanske en dålig tid att börja på. Inte så att det inte har gått bra viktmässigt men har ju inte fått rätt på LCHF riktigt men det är bara på grund utav att jag inte har varit hemma så mycket mest varit ute på sightseeing och äventyr, Dock har jag tänkt när och vad jag har stoppat i mej och bett om mer grönt istället för potatis/ris osv vilket antagligen har resulterat i att det blivit en framgång i alla fall.

Från 96,4 till 93,1....-3,3kg på 1 vecka. Känns ändå inte riktigt okej eftersom min plan inte riktigt följts. Inget socker - har jag verkligen jobbat med så inget godis, inga kakor och undvikit söta drycker men sen om det finns socker i mat jag ätit ute vet jag inte men all socker som jag KAN undvika har jag avstått från.

Vill oxå tacka för alla inputs jag fått på mina tidigare inlägg - mycket intressant läsning och fina ord.

Jag kämpar på och hoppas på bättre struktur nästa vecka.

 

Kram alla! wink

Gillar

Kommentarer

  • 7 juli 2022 11:42
    inta

    Jag tycker du ska vara supernöjd med dig själv!

    Att skippa sockret är ju jättebra och det kommer man ju långt med. Man gör så gott man kan och bara för att man inte kunnat följa sin plan till punkt och pricka betyder ju inte att det man har faktiskt har gjort är förgäves.

Logga in för att skriva en kommentar.