icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag älskar mat, smörgåsar och fika...Jag kan inte alls se det tråkiga i att laga mat till bara mig själv eller att sitta ensam och äta...Mat är alltid gott..Det är visserligen sällan jag äter ensam eller lagar bara till mig själv, om jag gjorde det oftare kanske jag tyckte annorlunda.
27 april 2014 15:38
1

Tänk så många ursäkter det finns i rymden...

Jag måste vara något av en expert på att hitta anledningar och ursäkter att äta fel...eller för mycket rättare sagt... Nu har jag kommit igång med träningen ganska bra och funnit en ny favorit - Body Combat...Men jag blir så hungrig och sugen på allt möjligt dagen[FET] efter[/FET] jag har tränat...ska det vara så?! Kommer inte ihåg att jag upplevt det så förut...Fast jag tränar ju helst på förmiddagen men nu har det blivit på kvällen...Det kanske är därför...Eller så beror det kanske på att jag inte ätit tillräckligt till frukost...eller att jag dricker för lite vatten...Jag är hopplöst dålig på att få i mig vätska...förutom kaffe och det är ju inte det bästa alternativet. Jag blir så sugen på just det jag inte ska äta...som godis, choklad och kakor...Försöker undvika att ha det hemma...men jag bor ju inte själv här och ibland finns det kvar av barnens lördagsgodis...Och ibland äter jag för att jag är trött...I torsdags gick jag för ovanlighetens skull och la mig istället för att titta i genom skåpen...Det ska jag försöka göra fortsättningsvis...Jag gillar bara inte att gå och lägga mig före snart tonårings sonen...Men men, han får väl också lägga sig då...Hahaha vad glad han ska bli... I går var jag på en dagsutflykt till västkusten. Var in på ett köpcentra och vågade mig in på Gina Tricot och där lyckades jag hitta lite kläder till [FET]MIG[/FET]...Jag har liksom aldrig varit in på den affären efter som jag inte tror att det ska finna något i min storlek...I mitt huvud är jag fortfarande 5XL när jag ska köpa kläder...Jag tittar på dem och försöker avgöra om de passar eller inte...Nu har jag i alla fall lite nytt i garderoben och på mig har jag en för stor t-shirt, köpt igår...

Gillar

Kommentarer

  • 27 apr 2014 19:42
    oups
    Det är vanligt att tolka trötthet och törst som hunger/sug. Varmt vatten kan dämpa suget om man kommer ihåg att ta det istället för. fniss

Logga in för att skriva en kommentar.