icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag älskar mat, smörgåsar och fika...Jag kan inte alls se det tråkiga i att laga mat till bara mig själv eller att sitta ensam och äta...Mat är alltid gott..Det är visserligen sällan jag äter ensam eller lagar bara till mig själv, om jag gjorde det oftare kanske jag tyckte annorlunda.
24 mars 2014 19:23
2

Nu är jag här igen för sjuttioelfte gången

Denna gången känner jag mig till och med så motiverad så att jag löste ett plusmedlemskap på ett år...Kanske mest för att jag vill komma åt alla recept...eftersom jag älskar att läsa om mat...inte så ofta följer jag dem till punkt och pricka men inspiration är bra. Jag har använt matdagboken från och till och tycker det är ett bra hjälpmedel att hålla koll på sig. När jag bloggat färdigt här ska jag kolla in appen... Jag har ett mål att gå ner 12 kg, då kommer jag vara nöjd...men jag har ett drömmål till på ytterligare 10 kg...Det tar jag sen...

Gillar

Kommentarer

  • 24 mar 2014 22:11
    Stinta
    Välkommen tillbaka! Lycka till!
  • 25 mar 2014 06:13
    Tack Stinta!

Logga in för att skriva en kommentar.