icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Bigreds blogg

110 kg 90 kg 986
Är en 45 år som började träna löpning i september 2018 i syfte att gå ner i vikt. Vägde då runt 118 kilo och släpade mig runt 3 km på 25 minuter. Har nu kört ganska hårt i ett år och har gått ner till 112 kilo och springer med lätthet 1 mil på 60 min. Jag löptränar ungefär 4 mil i veckan och försöker vara på gymmet någon timma trots att det är tråkigt och jag hittar ingen motivation i gymmet.

Hade hoppats på en större viktnedgång men äter nog för destruktivt och vill försöka hitta rätt kost till min träning. Har trott att jag äter fantastiskt men smyger nog i mig godis, Pizza och annan snabbmat lite nu och då. Lever i en förhoppning att jag skall kunna löpa bort alla kilon och äta vad jag vill. "Denial is not av river in Egypt"
11 september 2019 21:33

Vecka 36

En bra vecka med mycket löpning landade på närmare 5 mil varav av två var fina intervallpass. Är glad över att åter fått in träningen i mitt liv och känner mig offtast nörjd med min träningsvecka. Det som alltid spårrar ur lite är mitt matintag och jag behöver hitta en balans på det hela. Det är dock mycket bättre än för ett år sedan och vågen pekar nedåt även denna vecka och landande på 107 kilo vilket är innebär tre kilo på 4 veckor. 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.