icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Bariatris blogg

Kalorisnål 157,6 kg 72 kg 1025
Välkommen till min blogg där jag förhoppningsvis kommer öppna upp mig bit för bit och jag hoppas ni har tålamod nog att följa mig för det kommer nog både vara rörigt, sakna förnuft ibland mm men men det är också den jag är och hur mitt liv ser ut ...

Jag lider av extrem fetma, högt blodtryck, tarmsjukdom, psoriasis, psykisk ohälsa, ADD mm där varje dag är en kamp mot mig själv och mina demoner.
Jag är en väldigt öppen person (på gott och ont) och jag skäms inte för den jag är även om jag skäms för min kropp....

Jag tror på ödet och slumpen samt att det finns en mening med allt som händer även om det ofta kan vara svårt att se varför eller förstå ödet.

Välkomna...
7 april 2021 22:15
2

Dag 3 i tränningsutmaningen

Träningsvärken i låren har ju inte blivit bättre men å andra sidan inte värre heller men trots det lyckades jag hanka mig ut även om det är en pina att böja benen vilket jag fick erfara ganska snabbt för inne på plana ytor går det ju an men ute var man tvungen att böja lite på knäna och parera. 
Det enda var kanske att jag inte riktigt gick så långt som planerat men ändå en 15 minuters peomwnad istället för 23 minuter. 
Jag har dessutom varit med på medicinsk yoga pass online via min vårdgivare även om jag efter 50 minuter gav upp men inte för att det var jobbigt fysiskt men mentalt då en av de andra deltagarna satte på min sin mcik vilket vi fått instruktioner om att inte göra så varje sak vi gjorde hördes från henne vilket var högljudaa gäspningar, flåsande, stönande osv så det vart mest irritation från min sida än avslappning kombinerat med rörlighet (ja jag har vissa tics eller känsligheter för viss typ av störning).

Jag hade ju vägningsdag idag vilket jag var nervös för  pga mättnadskänslan i påsk men de demonerna var inte befogade utan vågen bekräftade att jag skött mig vilket jag innerst inne visste då jag planerade påsken in i minsta detalj och inte bröt det trots viss frustration, demoner. Det stod - 1 kg så jag får göra klappen på axeln istället och säga åt mina demoner "ni hade fel..."
Jag är nu 0,5 kg bort från mitt nästa delmål på -10% så nu är siktet inställt på att ta det till nästa vecka.

bb5f68b2-d29c-47bb-8d07-8fd83a5a1c9f.jpg

Gillar

Kommentarer

  • 8 apr 2021 04:04
    klaraelv

    Bra att komma ut och röra på sig trots träningsvärk. Då får man hoppas att man får gratulera till en tio procentig förlust nästa vecka, men nu gratulerar jag till ett kilo mindre. 👏

  • 8 apr 2021 08:30

    Tack klaraelv laugh

Logga in för att skriva en kommentar.