icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Sommaren 2012 nådde jag min målvikt och jag kände mig både nöjd och stolt. Sommaren därpå fick vi en underbar liten dotter och det där med mat och träning fick komma i andra hand. Nu är hon två år och jag känner mig motiverad att ta nya tag. Det har blivit en hel del extra kilon, men jag vet att det går om jag bara ger mig den på det!

Jag startar den 27 juli 2015 på 71,9 kg. Målvikt: 60 kg, Drömvikt: 55 kg.
9 September 2011 19:09
2

Ut med det gamla, in med det nya

Det blev en runda på stan och lunch på restaurang. Dagens var ryggbiff med bearnaisesås och stekt potatis. Jag brukar oftast inte säga något utan bara lämna kolisarna. Det känns dock alltid lite synd att kasta maten, så idag sa jag till om att jag inte ville ha någon potatis. Servitrisen inte så mycket som blinkade utan frågade bara ifall jag ville ha lite stekta grönsaker istället. Man är nog inte så udda som man tror ibland :) Sedan lämnade jag av mannen hemma och gav mig av till köpcentret för att shoppa kläder. Var inne i varenda affär tror jag, men hittade nästan ingenting. Alldeles för mycket rysch och blekta blommor för min smak. Men, för första gången sedan 1996 har jag köpt ett par jeans! Mannen trodde knappt sina ögon när jag kom hem med dem - han har aldrig sett mig i jeans innan trots att vi varit tillsammans sedan 1998. Har förövrigt rensat ur garderoben. Det blev en hel sopsäck med gamla, slitna och fula kläder som jag inte kommer att sakna. Befriande!

Kommentarer

  • 9 Sep 2011 23:20
    Foxy
    Grattis Grattis!! Härlig känsla att att kunna köpa kläder:)
  • 9 Sep 2011 23:46
    Tack! Ja, det är alltid skoj när man hittar något som både passar och faller en i smaken :)

Logga in för att skriva en kommentar.