icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Sommaren 2012 nådde jag min målvikt och jag kände mig både nöjd och stolt. Sommaren därpå fick vi en underbar liten dotter och det där med mat och träning fick komma i andra hand. Nu är hon två år och jag känner mig motiverad att ta nya tag. Det har blivit en hel del extra kilon, men jag vet att det går om jag bara ger mig den på det!

Jag startar den 27 juli 2015 på 71,9 kg. Målvikt: 60 kg, Drömvikt: 55 kg.
14 augusti 2011 22:36
6

Tillbaka till vardagen

Sitter här med rinnande näsa och är lite nervös inför morgondagen. Då börjar jag nämligen jobba igen efter fyra månader med sjukskrivning och semester. Ser väl inte direkt fram emot det, men samtidigt vill jag ju komma igång. Inget blir väl egentligen bättre av att sitta här hemma och grubbla. Som grädde på moset har förkylningen som legat på lut i flera veckor äntligen brutit ut. Det försvårar så klart för träningen, men jag får försöka satsa på att åtminstone få in promenader i schemat så länge. Måste hitta ett sätt som fungerar att kombinera jobb och träning. Det är nu det verkligen gäller att hålla fast vid vad jag påbörjat. Jobbar ju oftast sena kvällar, så egentligen vore det väl bäst att få in motionen på morgnarna - men jag vet inte om jag klarar det. Får experimentera lite så ska jag nog hitta ett sätt!

Kommentarer

 • 14 aug 2011 22:52
  Krusmor
  Ja, att prova sig fram är enda sättet att finna en rutin som passar. Lycka till med det OCH lycka till med att återgå till jobbet.
 • 14 aug 2011 23:02
  Tack, Krusmor!
 • 15 aug 2011 00:08
  Lingro
  Lycka till!!
 • 15 aug 2011 00:37
  Det kommer lösa sig om planering blir möjlig för dig Lycka till och krya på dig
 • 15 aug 2011 07:01
  Spännande dag idag alltså: ha det så skoj!!
 • 15 aug 2011 08:56
  Tack för era peppande kommentarer! Ska försöka ha både skoj och krya på mig :) Träningen får nog däremot vänta, i alla fall en dag till. Hoppas verkligen att jag är friskare imorgon. Borde väl egentligen stanna hemma, men det känns ju helt fel att börja med att sjukanmäla sig. Dessutom träffar jag knappt något folk idag, så jag borde inte smitta någon. Hoppas ni får en bra start på veckan!

Logga in för att skriva en kommentar.