icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Sommaren 2012 nådde jag min målvikt och jag kände mig både nöjd och stolt. Sommaren därpå fick vi en underbar liten dotter och det där med mat och träning fick komma i andra hand. Nu är hon två år och jag känner mig motiverad att ta nya tag. Det har blivit en hel del extra kilon, men jag vet att det går om jag bara ger mig den på det!

Jag startar den 27 juli 2015 på 71,9 kg. Målvikt: 60 kg, Drömvikt: 55 kg.
21 januari 2014 23:16
2

Sammanfattning av vecka 2

Vecka 2 har varit en helt okej vecka, fast jag får erkänna att jag inte fyllt i matdagboken samt att jag inte gjort min magträning så många gånger som jag hade satt som mål. Delvis beror det på att jag mådde illa en dag även denna vecka och därför kom av mig med att hålla fettprocenten högt. Viktmässigt ser det dock bra ut. Jag har minskat från 64,4 till 62,9 (-1,5 kilo) vilket är mer än jag vågat hoppas på. Totalt på dessa två veckor har jag alltså tappat 3,2 kilo så jag känner mig verkligen peppad att fortsätta. Träningsmässigt känns det också bra, trots att jag fuskat med magträningen. Hur kan det då göra det? Jo, de två senaste dagarna har jag kommit igång med långa promenader och så har jag dammat av hantlarna och kört lite armstyrka också. Nu blir det full satsning tiden som är kvar till Tjejvasan och förhoppningsvis hittar jag snö så att jag kan testa skidorna också.

Kommentarer

  • 4 feb 2014 22:45
    Åminne
    Vill bara säga att jag beundrar din karaktär och styrka! Jag bugar och bockar och du ska känna dig stolt, tjejvasan är inget mot det du gjort!
  • 5 feb 2014 13:34
    Tack så jättemycket för fina ord! Tjejvasan ska nog gå bra - bara jag fixar allt runt omkring. Lär inte bli någon vidare tid kanske, men målet är just att komma i mål och det borde jag i alla fall klara av :)

Logga in för att skriva en kommentar.