icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Sommaren 2012 nådde jag min målvikt och jag kände mig både nöjd och stolt. Sommaren därpå fick vi en underbar liten dotter och det där med mat och träning fick komma i andra hand. Nu är hon två år och jag känner mig motiverad att ta nya tag. Det har blivit en hel del extra kilon, men jag vet att det går om jag bara ger mig den på det!

Jag startar den 27 juli 2015 på 71,9 kg. Målvikt: 60 kg, Drömvikt: 55 kg.
14 januari 2014 11:21

Sammanfattning av vecka 1

Då var första veckan av min nystart avklarad och trots en förkylning som under ett par dagar gjorde att jag var ganska illamående och fick ta en kort paus i LCHF:andet är jag nöjd med resultatet. Viktmässigt har jag gått från 66,1 till 64,4 (-1,7 kilo) vilket säkert är en hel del vätska, men det är skönt med en rivstart i alla fall. Magövningarna som jag har som mål att göra minst 5 gånger i veckan har tyvärr bara blivit 4 gånger, men jag får väl skylla lite på förkylningen - även om jag antagligen skulle ha kunnat få till 5 tillfällen ändå. Får se till att bättra mig denna vecka. När det gäller kosten är jag väldigt nöjd med hur lätt det har varit att komma in i tänket igen. Förutom två dagar då jag mådde så pass illa att det inte fungerade med fett, har fördelningen sett ut ungefär så här: Fett: 75-85E% Protein: 10-20 E% Kolhydrater: 5-10 E% Jag har ju också ett mål att få Lill-tjejen att börja vakna för mat mindre ofta. Det har inte fungerat alls. Varannan timme har hon velat ha mat på nätterna denna vecka, vilket inte har varit så populärt med tanke på att jag är både snorig, febrig och trött. Nåja, det löser sig nog så småningom.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.