icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Sommaren 2012 nådde jag min målvikt och jag kände mig både nöjd och stolt. Sommaren därpå fick vi en underbar liten dotter och det där med mat och träning fick komma i andra hand. Nu är hon två år och jag känner mig motiverad att ta nya tag. Det har blivit en hel del extra kilon, men jag vet att det går om jag bara ger mig den på det!

Jag startar den 27 juli 2015 på 71,9 kg. Målvikt: 60 kg, Drömvikt: 55 kg.
5 augusti 2011 15:47

Så var det dags för månadens viktökning

Idag har jag tagit lite ledigt och sitter mest framför datorn. Har inte ledigt från träningen dock, utan har kört ett pass med mitt Wii och funderar på att ge mig ut på en PW ikväll. Vi får väl se hur det blir. Vågen visar några hekto upp idag, men jag vet vad det beror på: Röda Tanten är på intåg. Antagligen därför jag är så hungrig och sugen hela tiden också. Har funderat lite kring det där. Innan mens vill ju kroppen binda vatten (varför?) och kolhydrater gör ju just det - är det därför man blir så sötsugen? Tänkte som ett experiment ge kroppen lite mer kh än vanligt dessa dagar. Dock menar jag [KURSIV]bra[/KURSIV] kolhydrater som ex. vitkål, grädde och bär och absolut inga mängder. Normalt ligger jag runt 10g/dag och tänkte att kommer jag upp i 20g de närmsta dagarna så är det helt okej.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.