icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Sommaren 2012 nådde jag min målvikt och jag kände mig både nöjd och stolt. Sommaren därpå fick vi en underbar liten dotter och det där med mat och träning fick komma i andra hand. Nu är hon två år och jag känner mig motiverad att ta nya tag. Det har blivit en hel del extra kilon, men jag vet att det går om jag bara ger mig den på det!

Jag startar den 27 juli 2015 på 71,9 kg. Målvikt: 60 kg, Drömvikt: 55 kg.
4 oktober 2013 12:33

Nystart efter graviditeten

Dottern är nu drygt 3 månader, snittärret är läkt och jag känner mig peppad att ta tag i kost och motion igen. Innan graviditeten hade jag lyckats gå ner alla mina 37 överviktskilon och dessutom börjat få både muskler och kondition. För första gången i mitt liv kände jag mig nöjd med min kropp. Tyvärr lyckades jag inte hålla igång träningen under graviditeten och jag slarvade dessutom en del med maten, speciellt mot slutet och det ledde till att jag gick upp ungefär 25 kilo. Av dessa försvann hälften ganska snabbt, men den andra halvan får jag nog anstränga mig för att bli av med. Jag har de senaste veckorna börjat fasa ut kolhydraterna och nu kan jag nog säga att jag äter LCHF igen, om än något liberalare än vad jag gjorde innan graviditeten. Träningen kommer så här i början att bestå av barnvagnspromenader och lätt styrketräning, men förhoppningsvis blir det intensivare allt eftersom. I slutet av februari hägrar Tjejvasan och tills dess hoppas jag vara nere på en vikt under 60 kilo.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.