icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Sommaren 2012 nådde jag min målvikt och jag kände mig både nöjd och stolt. Sommaren därpå fick vi en underbar liten dotter och det där med mat och träning fick komma i andra hand. Nu är hon två år och jag känner mig motiverad att ta nya tag. Det har blivit en hel del extra kilon, men jag vet att det går om jag bara ger mig den på det!

Jag startar den 27 juli 2015 på 71,9 kg. Målvikt: 60 kg, Drömvikt: 55 kg.
7 januari 2014 16:19
2

Nu är glada julen slut, slut, slut!

Min nystart i oktober rann ut mer och mer i sanden ju närmare jul vi kom och i december bestämde jag mig för att helt ta time out för att slippa ha dåligt samvete varenda gång jag fuskade. Nu känner jag mig dock redo igen och de närmsta månaderna har jag det rätt lugnt på jobbfronten, så då borde tiden finnas att fokusera på kost och motion. Jag funkar bäst när jag satsar fullt ut och jag kommer därför nu att köra strikt LCHF. Jag har inte riktigt vågat det tidigare eftersom jag inte velat ta risken att det skulle påverka amningen negativt. Jag tror i och för sig inte att det gör det, men som sagt - jag har inte velat ta risken. Nu är dock dottern 6½ månad, så skulle amningen avta är det inte hela världen - även om jag helst fortsätter att amma ett tag till. Jag glömde väga mig i morse, så startvikten fick bli en eftermiddagsvikt: 66,1 kilo. Jag passade också på att mäta midjemåttet och det var intressant att se att det är så mycket större än när jag senast låg på den vikten jag har idag. Midjemåttet mätte idag 86 cm och senast det var så stort (bortsett från under graviditeten) vägde jag 80 kilo. Det ska bli spännande att se vad jag kan göra åt det! Får passa på att önska er alla ett Gott Nytt 2014!

Kommentarer

  • 7 jan 2014 21:04
    Krusmor
    Gott Nytt år till dig med och välkommen tillbaka med ny Energi och målmedvetenhet :) Grattis dessutom till dottern, bara det ger energi!
  • 7 jan 2014 21:44
    Tack, det känns skönt att ha bestämt sig :) Åh, tack! Visst ger det det! ...och tur är väl det med tanke på hur lite sömn det blir ;)

Logga in för att skriva en kommentar.