icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Sommaren 2012 nådde jag min målvikt och jag kände mig både nöjd och stolt. Sommaren därpå fick vi en underbar liten dotter och det där med mat och träning fick komma i andra hand. Nu är hon två år och jag känner mig motiverad att ta nya tag. Det har blivit en hel del extra kilon, men jag vet att det går om jag bara ger mig den på det!

Jag startar den 27 juli 2015 på 71,9 kg. Målvikt: 60 kg, Drömvikt: 55 kg.
2 september 2011 22:05
2

Kräftor och nybakta frallor

Min standardfrukost består av en Oopsie med mycket pålägg. Senast jag bakade dem slutade dock elvispen att fungera så idag testade jag ett annat LCHF-bröd. [LANK]http://www.matdagboken.se/?p=recept&ReceptID=2497[/LANK] Det blev faktiskt rätt så gott, även om jag tyckte det var lite för salt. Men jag tycker nästan allt är för salt om jag saltar extra, så för andra kanske det är lagom. Så ikväll har jag satt i mig ett paket kräftor och två nybakta frallor med bregott. Väldigt gott, men oj så törstig jag blev. Tur att vatten är gott det med :) (Det stod inget om hur länge och på vilken temperatur frallorna skulle gräddas. Jag körde på 200 grader i 20 minuter). Trevlig helg!

Kommentarer

  • 3 sep 2011 09:09
    gittan52
    Visst är det gott med vatten :) Hoppas du också får en trevlig helg!
  • 3 sep 2011 09:54
    Ja, verkligen! Vill gärna kolsyra det, men sen slår det det mesta. Tack!

Logga in för att skriva en kommentar.