icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Sommaren 2012 nådde jag min målvikt och jag kände mig både nöjd och stolt. Sommaren därpå fick vi en underbar liten dotter och det där med mat och träning fick komma i andra hand. Nu är hon två år och jag känner mig motiverad att ta nya tag. Det har blivit en hel del extra kilon, men jag vet att det går om jag bara ger mig den på det!

Jag startar den 27 juli 2015 på 71,9 kg. Målvikt: 60 kg, Drömvikt: 55 kg.
9 september 2011 11:17

Kaffe och LCHF-klipp

Då har jag helgledigt igen och det behövs verkligen. Är helt slut efter veckans undervisning. Det märks att det var ett tag sedan helt enkelt. Nu har jag precis druckit kaffe med kokosfett och tittat på Kostdoktorns föreläsning på AHS [LANK]http://youtu.be/FSeSTq-N4U4[/LANK]. Även om det inte var några direkta nyheter för mig så tycker jag det var intressant. Tänkte ta och surfa in på YouTube nu och leta fler inspirerande LCHF-klipp. Sedan blir det väl en runda på stan för att handla mat m.m. Hoppas ni har en fin fredag!

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.