icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Sommaren 2012 nådde jag min målvikt och jag kände mig både nöjd och stolt. Sommaren därpå fick vi en underbar liten dotter och det där med mat och träning fick komma i andra hand. Nu är hon två år och jag känner mig motiverad att ta nya tag. Det har blivit en hel del extra kilon, men jag vet att det går om jag bara ger mig den på det!

Jag startar den 27 juli 2015 på 71,9 kg. Målvikt: 60 kg, Drömvikt: 55 kg.
16 August 2011 09:12
4

Frukost

Sitter och avnjuter frukosten innan det är dags att ta itu med dag två på jobbet. Var ju lite nervös inför att börja jobba igen, men så här långt känns det i alla fall bra. Blev en mjukstart då jag mest städade i mitt arbetsrum och sorterade papper som samlats på hög i flera års tid. Känns härligt att ha fått in dem i olika pärmar istället! Förkylningen har fortfarande sitt grepp om mig. Nyser och snörvlar i ett och huvudet vill sprängas av all snor som samlats i bihålorna. Får se om det blir någon promenad idag, igår blev det vila istället. [FET]Frukost:[/FET] Oopsie med bregott & ost + turkisk yoghurt med krossade paranötter + te Till lunch blir det baconmuffins och till middag? Det har jag faktiskt inte funderat på ännu. Ha en fin dag!

Kommentarer

 • 16 Aug 2011 09:15
  Go morgon Visst är de underbart med frukost, den bästa måltiden.. Låter precis som min frukost... Har nu valnötsbröd på g i ugnen...har inte gjort detta förut skall bli kul att smaka.. Sen blir de hemmagjorda biffar med sallad och ost..Sen är de samma som för dig middag frågetecken ännu.. Ha en superbra dag Kram
 • 16 Aug 2011 09:30
  God morgon! Ja, frukost är nog det bästa. Åh, valnötsbrödet! Ska bli spännande att höra vad du tycker om det. Har ju hört så mycket positivt så jag kommer nog bli tvungen att testa jag med :) Detsamma till dig! Kram!
 • 16 Aug 2011 09:37
  ja jag skriver en liten ramsa om detta senare :))
 • 16 Aug 2011 09:38
  Det ser jag fram emot :)

Logga in för att skriva en kommentar.