icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Sommaren 2012 nådde jag min målvikt och jag kände mig både nöjd och stolt. Sommaren därpå fick vi en underbar liten dotter och det där med mat och träning fick komma i andra hand. Nu är hon två år och jag känner mig motiverad att ta nya tag. Det har blivit en hel del extra kilon, men jag vet att det går om jag bara ger mig den på det!

Jag startar den 27 juli 2015 på 71,9 kg. Målvikt: 60 kg, Drömvikt: 55 kg.
6 juli 2014 11:41

Dags att komma igång

Länge sedan jag skrev här senast och på mat-, vikt- och motionsfronten har det inte hänt någonting egentligen. Har försökt komma igång med LCHF:andet igen ett par gånger, men eftersom jag ammar och dottern verkar reagera på mjölkprotein och ägg har jag upplevt det som väldigt knepigt. Jag är ju van att basera kosten på framförallt ägg och feta mejerier...

Nu gör jag ännu ett försök, men satsar nog på en ganska liberal lågkolhydratkost - det känns mest realistiskt.

 

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.