icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Sommaren 2012 nådde jag min målvikt och jag kände mig både nöjd och stolt. Sommaren därpå fick vi en underbar liten dotter och det där med mat och träning fick komma i andra hand. Nu är hon två år och jag känner mig motiverad att ta nya tag. Det har blivit en hel del extra kilon, men jag vet att det går om jag bara ger mig den på det!

Jag startar den 27 juli 2015 på 71,9 kg. Målvikt: 60 kg, Drömvikt: 55 kg.
5 augusti 2011 20:36

Dagens träning

Jag vilade ju igår och imorgon åker vi på minisemester till Köpenhamn, så jag kände att jag ville göra en bra träningsdag idag. Började med en dryg halvtimme med Wii:et före lunch och nu ikväll körde jag 1h 45min på crossen. Känns helt underbart bara att klara av en sådan sak. Det är nu 50 dagar sedan jag började promenera och jag kan lova att då hade det inte funnits en chans att jag klarat dagens övningar. Konditionen har definitivt förbättrats! Nu ska jag se till att få lite mat i mig också innan magen börjar skrika.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.