icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Sommaren 2012 nådde jag min målvikt och jag kände mig både nöjd och stolt. Sommaren därpå fick vi en underbar liten dotter och det där med mat och träning fick komma i andra hand. Nu är hon två år och jag känner mig motiverad att ta nya tag. Det har blivit en hel del extra kilon, men jag vet att det går om jag bara ger mig den på det!

Jag startar den 27 juli 2015 på 71,9 kg. Målvikt: 60 kg, Drömvikt: 55 kg.
9 oktober 2013 16:03

Dag 3

Invägning i måndags och vågen visade faktiskt lägre än jag vågat hoppas på (65,3). Det kan ju bero på att det är en ny våg sedan senast jag vägde mig, men det var roligt i alla fall. Nu känns målet på under 60 tills i slutet av februari helt plötsligt mer än överkomligt. Det vore bra för det ligger tre par jeans i garderoben som jag inte får på mig i nuläget och jag har ingen lust att köpa nytt bara för ett par månader. Matmässigt har veckan börjat riktigt bra. Inget fusk alls och kolhydraterna landar mellan 20-60 gram om dagen, vilket känns helt okej. Motionen har det dock varit sämre med. Känner mig riktigt trött och har dessutom fått ont i ryggen, så det har bara blivit korta sträckor i väldigt långsamt tempo - men det är ju bättre än inget alls i alla fall.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.