icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Sommaren 2012 nådde jag min målvikt och jag kände mig både nöjd och stolt. Sommaren därpå fick vi en underbar liten dotter och det där med mat och träning fick komma i andra hand. Nu är hon två år och jag känner mig motiverad att ta nya tag. Det har blivit en hel del extra kilon, men jag vet att det går om jag bara ger mig den på det!

Jag startar den 27 juli 2015 på 71,9 kg. Målvikt: 60 kg, Drömvikt: 55 kg.
23 juni 2012 18:33

Då var helgen avklarad

Midsommar är över och jag är faktiskt ganska nöjd med hur jag lyckades sköta maten. Jag höll mig till det jag planerat bortsett från 3 inbakta jordnötter, 2 jordnötsbågar och ett chips, men eftersom det stannade där känns det helt okej. Till lunch blev det rökt lax, kokt ägg, majonnäs, avokado, grönsallad, ost, jordgubbar och grädde. Till middag: grillad fläskfilé, avokado, grönsallad och beasås. Lite snaps, mousserande vin, lightläsk, fläsksvålar och mörk choklad slank också ner. Helt okej med andra ord. Idag tog det ett tag innan vi kom oss iväg, så både frukost och lunch åt vi borta. Frukosten såg ut precis som vanligt här hemma och till lunch gjorde jag mig en rejäl omelett med skinka och ost - riktigt gott och inte många kolhydrater alls. Nu är det i alla fall gött att vara hemma. Även om det är trevligt att träffas och umgås, så är det alltid skönt att komma in i sina vanliga rutiner igen.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.