icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Sommaren 2012 nådde jag min målvikt och jag kände mig både nöjd och stolt. Sommaren därpå fick vi en underbar liten dotter och det där med mat och träning fick komma i andra hand. Nu är hon två år och jag känner mig motiverad att ta nya tag. Det har blivit en hel del extra kilon, men jag vet att det går om jag bara ger mig den på det!

Jag startar den 27 juli 2015 på 71,9 kg. Målvikt: 60 kg, Drömvikt: 55 kg.
24 juni 2012 21:54
1

Chokladen och jag

Det är bara att inse – jag kan inte ha choklad hemma. Det hände för några veckor sedan när en bekant hade med sig ett par chokladkakor och nu hände det igen med resterna av midsommarens chokladkaka. Jag kan inte sluta tänka på att den ligger där i kylen och till sist så kan jag inte låta bli längre. Nu är den i alla fall uppäten och jag tänker inte köpa hem någon ny så då borde jag få lite lugn i sinnet, men det är ju sjukt att man ska vara så skadad. Tur i alla fall att det var 90%-ig så den är ju rätt okej. Vet att det finns en stor mjölkchokladkaka någonstans i huset också, men den är jag tack och lov inte ett dugg sugen på. Förutom det lilla avsteget har maten gått bra idag och kolisarna landade till sist på 13 gram (hade det inte varit för chokladen hade det bara blivit hälften så mycket).

Kommentarer

  • 25 jun 2012 14:02
    Nej, det blir enklast så :) Tack och lov att maken inte är någon godisråtta så jag behöver sällan bli frestad.

Logga in för att skriva en kommentar.