icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Sommaren 2012 nådde jag min målvikt och jag kände mig både nöjd och stolt. Sommaren därpå fick vi en underbar liten dotter och det där med mat och träning fick komma i andra hand. Nu är hon två år och jag känner mig motiverad att ta nya tag. Det har blivit en hel del extra kilon, men jag vet att det går om jag bara ger mig den på det!

Jag startar den 27 juli 2015 på 71,9 kg. Målvikt: 60 kg, Drömvikt: 55 kg.
23 juli 2012 11:12

Börjar bli lite frustrerad...

Det går väldigt trögt med vikten just nu, den rör sig snarare uppåt än nedåt trots att jag hållit mig inom såväl kalori- som kolhydratgränsen. Tog fram måttbandet igår och visst, det ser ut som om jag krympt lite i alla fall. Jag har ju börjat träna rätt mycket, men så fort borde det väl ändå inte gå att bygga muskler? Vet sedan tidigare att musklerna brukar samla på sig vatten när jag tränat – men de borde ju inte kunna samla hur mycket och hur länge som helst! Ska i alla fall ta en vilodag idag så får jag se om det händer något tills imorgon. Har också bestämt mig för att testa periodisk fasta denna vecka. Det innebär att jag kommer att äta mellan 13.00-21.00 och endast dricka kaffe, te och vatten utanför dessa tider. Jag är ändå sällan hungrig på morgonen, utan äter bara för att jag tycker det är så gott med frukost. Då kan jag ju lika gärna äta frukost vid 13.00 istället :) Så nu sitter jag här med morgonkaffet och kikar på senaste avsnittet av True Blood, sedan blir det pyssel i trädgården och fram emot kvällen – grillning. Det är superfint väder ute så det ska nog bli en härlig dag!

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.