icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Sommaren 2012 nådde jag min målvikt och jag kände mig både nöjd och stolt. Sommaren därpå fick vi en underbar liten dotter och det där med mat och träning fick komma i andra hand. Nu är hon två år och jag känner mig motiverad att ta nya tag. Det har blivit en hel del extra kilon, men jag vet att det går om jag bara ger mig den på det!

Jag startar den 27 juli 2015 på 71,9 kg. Målvikt: 60 kg, Drömvikt: 55 kg.
4 september 2011 10:42
5

-10 kilo!

Det går långsammare neråt nu och jag vet nog egentligen vad det beror på. Träningen. Eller snarare bristen på träning. Har verkligen inte fått in den som en del av mina rutiner sedan jag började jobba och självklart visar det sig på vågen. Men jag går neråt i alla fall och kanske får jag försöka lära mig att vara nöjd med cirka ½ kilo i veckan. Nu när det går lite trögt försöker jag hitta positiva saker så att jag fortsätter att hålla mig motiverad. En sådan är att idag har jag gått ner 10 kilo sedan jag gick med här för ganska precis två månader sedan. En härlig känsla verkligen! Sedan passade jag på att ta fram måttbandet också och idag såg det ut så här: [UNDERSTRUKEN]Midja[/UNDERSTRUKEN] [KURSIV](tror jag mäter på "fel" ställe, men försöker i alla fall mäta på samma ställe varje gång)[/KURSIV] 86 cm -2,5 cm sedan förra veckan -13 cm totalt [UNDERSTRUKEN]Höft[/UNDERSTRUKEN] 113 cm -1 cm sedan förra veckan -7,5 cm totalt [UNDERSTRUKEN]Lår[/UNDERSTRUKEN] 65,5 cm -1,5 cm sedan förra veckan -5 cm totalt När man ser siffrorna så här i ett lite längre perspektiv så känns det så mycket bättre. Två månader är ju inte en särskilt lång tid egentligen.

Kommentarer

 • 4 sep 2011 10:48
  Grattis till din viktdengång :))
 • 4 sep 2011 10:50
  Tabirimiri
  grattis!
 • 4 sep 2011 11:43
  Tack Audrina & Tabirimiri!
 • 4 sep 2011 23:10
  gunilse
  Grattis! Du ska nog vara nöjd med ett halvt kilo i veckan.
 • 4 sep 2011 23:33
  Tack :) Jo, jag får väl vara det så länge jag inte sköter träningen bättre än så här i alla fall.

Logga in för att skriva en kommentar.