icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
100 dagar på LCHF med målet
21 februari 2018 18:56

Tiden går fort - 73 dagar kvar

Idag har det varit en riktigt fin sportlovsdag. Tyvärr har jag inte sportlov men fick ändå den känslan när jag tittade ut från kontoret. Men jag kilade hem lite tidigare och åkte och lämnade in längdskidorna på lite service. De har stått i källaren i fem år, dels på grund av dåliga vintrar men också på grund av diskbråck, ryggoperation och lång rehab. Men nu känns det som att kroppen kan palla. Hoppas bara att spannet håller för vikten. Kommer inte ihåg vad jag vägde när jag åkte skidor senast men det kan nog vara ett par kilo mer nu surprise 

Så nu håller jag tummarna att skidorna funkar och vintern håller i sig.

Maten har varit lite lurig senaste veckan. Fyra restaurangbesök gör att det är svårt att hålla nere kolhydraterna. Ingen katastrof men det kan nog innebära stillestånd på vågen vid fredagens vägning. Har nu lämnat perioden med vägning varje dag och återgått till vägning på fredagar. Känns lite mindre stressande.

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.