icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
100 dagar på LCHF med målet
26 januari 2018 07:34
3

Nedräkningen har börjat - 99 kvar

Igår var första dagen av 100 med fokus på viktminskning. Så enkelt men ändå så svårt. Man vet ju precis vad som ska göras. Idag behöver det handlas lite mat. Listan kommer att skrivas före. Inte orolig att gå loss på fel saker men risk att köpa för mkt av allt å då antingen äta för mkt eller så hamnar det i soporna. Så vill jag inte ha det. Har blivit bättre på att köpa rätt mängd men det är en bit kvar. Äter LCHF å älskar den kosten men även här gäller det att inte äta hur mkt som helst. Jag tenderar att hamna lite för lågt i fett, å för högt i protein och kh. Men nu ska jag använda kostverktyget så att jag kan analysera och korrigera om det behövs.

Funderar på hur jag ska navigera de kommande 99 dagarna. Behöver identifiera fällorna i god tid så att jag kan ha en plan för var och en av dem. Har ett jobb med ganska mycket konferenser och då är det som svårast.

Kul att se att några personer jag följde för flera år sen fortfarande finns kvar här på Matdagboken å bloggar. Eleganz & Magnus75, kul att se er aktiva. Själv försvann jag men är nu här igen. laugh

Gillar

Kommentarer

 • 26 jan 2018 08:13
  gittan52

  Välkommen tillbaks!

 • 26 jan 2018 17:00

  Tack gittan

 • 26 jan 2018 19:21

  Välkommen tillbaka! : smiley Jag lyckades gå ned till en väldigt bra vikt 2015 men  kilona smög sig på efter det och jag hittade aldrig rätt att komma tillbaka och jag har kämpat mycket med stress senaste åren.  Nu följer jag en bok som heter LCHF för kvinnor. Tror på lättare mat när det gäller LCHF. Jag har också begränsat mitt nötintag väsentligt och äter ofta kesoplättar som jag tycker är gott och de kan man fylla med allt möjligt.  Varmt lycka till! 

   

Logga in för att skriva en kommentar.