icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
100 dagar på LCHF med målet
26 augusti 2014 07:04
2

Längesen jag skrev, men det går bra nu

Under sommaren har jag inte varit så strikt. Äter LCHF och tog mig under det magiska 70-strecket före semestern. Tänkte att det skulle vara OK att äta lite efterrätt ibland och dricka vin till maten. 

väl hemma efter sex veckor i sommarstugan ställde jag mig på vågen och döm om min förvåning när den visade 67,5 kg. Så lite har jag inte vägt på många år. Så nu fortsätter jag på den inslagna vägen från i våras. Känns som att jag hittat mitt sätt.

LCHF med 16:8 till vardags. 5:2-dag på måndagar. Eller heter det kanske 6:1 om man tar en fastedag i veckan. Hursomhelst så känner jag mig glad och nöjd.

förra veckan var jag hos ortopeden som sa att vi avvaktar med ev operation av ländryggen. MR visar på avsevärd förbättring jämfört med förra sommaren då diskbråcket var som värst. Har kraftiga problem med vänster ben och fot, framförallt nattetid. Men han sa att det kunde bero på inflammation så nu blir det två månader med antiinflammatorisk medicin. Hoppas det hjälper. För annars blir det nog op i alla fall i vinter. Bästa av allt: ökad träningsdos ordinerad! Jag som tränat hela mitt liv har inte tränat på ett och ett halvt år mer än lite cykling och promenader, men nu drar vi igång lite försiktigt igen. 

livet är gött!

Gillar

Kommentarer

  • 26 aug 2014 08:33

    Härligt att allt går åt rätt håll! yes

  • 28 aug 2014 17:03
    chicha

    Vad trevligt att vikten höll sig stabil över sommaren, trots utsvävningar. smiley

Logga in för att skriva en kommentar.