icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
100 dagar på LCHF med målet
2 februari 2018 21:03
2

Fredagstankar - 92 dagar kvar

Äntligen fredag! 

Fast jag är mer fokuserad på att alla dagar går fort. Ju fortare tiden går desto närmare målet. Januari har tagit mig från strax över 80 kg till 77,2 kg idag. Tränat har jag också gjort, varenda dag om man räknar med yogapass som träning, vilket jag gör. Så det går bra nu.

Har också gjort iordning min egen "gittantabell". Allt för att hålla motivationen hög och inte slippra ur spåret. 

Dagens träning var en timme med min PT sen ett år tillbaka. Jag har tränat styrketräning ganska mkt i hela mitt vuxna liv men att träna med en PT ger en dimension till och tar träningen till nya nivåer. Oslagbart måste jag säga. Så hos honom har jag gått hos en dag i veckan i ett år nu. Under en period nu kör jag två gånger i veckan för att få lite extra boost. Träningen med PT:n gör att jag tar ut mig mer än jag klarar på egen hand. Han anpassar dessutom träningen så att den passar mig. Jag har en del kvarstående nervskador efter min ryggoperation för två år sen som kan spöka på olika sätt och göra att förutsättningarna för träning kan variera ofta. Han lyckas alltid anpassa mitt program så att det funkar och jag är totalt slutkörd efter VARJE pass devil Underdet här året har jag känt mig starkare och starkare men fortfarande för tung. Nu är målet att bli ännu starkare men också lättare, typ -10 kg totalt varav 7 återstår.

Utöver styrketräning och ett och annat cirkelfyspass så blir det yoga flera gånger i veckan. Började med det också för ett år sedan. Tråkigt i början men efter ett tag när man började förstå blev det mindre tråkigt, ja nästan roligt faktiskt. Nu yogar jag två till fyra gånger i veckan. Försöker få in yoga dagen efter styrketräningen. Då är musklerna lite stela och yogan mjukar upp.

Ser fram emot imorgon. Då blir det ett par glas vin på kvällen på Vinbaren i stan.

Trevlig helg på er alla 

Gillar

Kommentarer

  • 2 feb 2018 21:37
    paloma

    Hoppas du får en trevlig kväll☺

  • 2 feb 2018 21:39

    Tackar, detsamma till dig

     

Logga in för att skriva en kommentar.