icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
100 dagar på LCHF med målet
2 March 2018 07:29
1

Fredag och vägdag - 64 dagar kvar

Kluvet resultat... Vikten upp 6 hg och fettvikten ner 4 hg. Så egentligen är jag nöjd men man (=jag) är ju lite nojjig när vikten inte tickar neråt på totalen. Logiskt vet jag att detta är bra och att kroppen håller lite vätska. Antagligen från ti-on som blev lite fler kolhydrater än i vanliga fall. 

Det som funkar riktigt bra den här gången är att jag ser helgerna som min vän och ser till att använda dem till att göra mig väl. Tidigare har helgerna varit "fällan" då det blivit för mkt avvikelser. Skulle vara gott med torsk å bacon i helgen. Å broccolimos till det. Mmmums!

I helgen blir det skidåkning. Ser ut att bli rikgtigt fint å inte lika kallt som nu i veckan. Å i eftermiddag till min PT. Där bränner vi fett å bygger muskler. Ska bli spännande när fettet "rinner av" att se hur det ser ut därunder. Jag har ju kört med PT i ett år nu. Först en gång i veckan men senaste 3-4 månaderna 2 ggr i veckan. Känns att det ger resultat.

 

Trevlig helg på er allihop!

Gillar

Kommentarer

  • 2 Mar 2018 16:35
    paloma

    Ibland går det upp lite när man ätit mer salt mat, det är bara att fortsätta så försvinner det👍

    Tack detsamma☺

Logga in för att skriva en kommentar.