icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
100 dagar på LCHF med målet
30 januari 2018 18:24
2

Dags för yoga - 95 dagar kvar

Om det är 95 dagar kvar så ligger 5 dagar bakom mig i denna 100-dagarsperiod. Så här långt går det enligt plan men gudarna ska veta att jag mest "gör det jag ska" utan nån större inspiration vad gäller maten. Jag hoppas dock att det ska kännas bättre allteftersom resultatet på vågen visar sig. 

Det som däremot känns inspirerande är att jag inte bara tränar ibland utan snarare bara tar vilodag ibland. Tung styrketräning 2 dagar i veckan kombineras med ett antal yogapass varje vecka, 2-4 st. Imorgn petade jag dessutom in ett cirkelträningspass på friskis & svettis.

Utöver själva träningen i sig så hjälper täta träningspass mig med att komma ihåg att jag ska gå ner i vikt och inte sväva ut i matens sköna fällor. Jag älskar mat och måste medge att jag tycker det är fruktansvärt tråkigt att begränsa intaget av allt det goda som finns att tillgå. Men som man bäddar får man ligga frown

Så, nu har jag fått gnälla av mig lite. En kopp kaffe å sen iväg till yogan.

Ha en trevlig kväll ni också!

Gillar

Kommentarer

  • 30 jan 2018 21:43
    BirtheX

    Snart snart får du rejäla svar på vågen. Det kommer trigga dig att fortsätta. Heja dig! 

  • 30 jan 2018 21:44

    Hoppas på det, tack!

Logga in för att skriva en kommentar.