icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
100 dagar på LCHF med målet
22 april 2014 22:19
2

Dag, få se nu, 58 av 100

Ett tag sen jag skrev sist. Dagarna på LCHF är nu så många att jag har svårt att räkna dem. Men fler än hälften av de 100 är förbi. Som planerat gjorde jag en del avsteg i påskhelgen. Vin flera dagar i rad, lite påskgodis och en påskmiddag hos vänner som inte direkt var "low carb". Men det känns helt OK ändå. 0,5 kg upp men jag är tillbaka på LCHF och fortsätter nu som förut. Dock har jag ett ganska stort antal dagar framför mig som kan bli lite svårnavigerade. Middagar på restaurang, födelsedagar, fem konferensdagar i maj osv. Men med lite planering ska det nog gå bra. Målet för maj månad är att hålla vikten stabil och inte tappa fokus. Det blir säkert några tillfällen då det inte blir strikt LCHF men det ska heller inte få balla ur helt utan grunden ska vara LCHF och så få avvikelser som möjligt. En fördel nu när våren kommer är att jag dessutom är ute och rör mig mer. Hoppas hinna med både cykling och golf ett par pass i veckan. Känner mig full av tillförsikt och förberedd på en majmånad med ett antal utmaningar. Ha en bra vecka!

Kommentarer

  • 22 apr 2014 22:26
    Tack för inspirerande ord!
  • 22 apr 2014 22:50
    Kul att du tycker det! Jag tänker att man behöver vára lite realist och inse att inte hela livet kan bestå av viktminskningskurvor, :-) , utan att man får komma ihåg att leva också. Å eftersom LCHF är en livsstil så gör några hack i kurvan inget bara man har sin grund att hålla sig i och inte låta nån liten kolhydrat då och då,förstöra grunden.

Logga in för att skriva en kommentar.