icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
100 dagar på LCHF med målet
27 maj 2014 07:19
2

Dag 93 av 100 - där satt den

69,8 kg! Huvudmålet uppnått och det tog 93 dagar. Nu fortsätter jag för att skaffa ett par kilos marginal för att hålla mig under 70. 2-4 kilo till blir lagom tror jag. Bäst är att det känns inte som ngt problem att köra vidare på samma sätt. LCHF passar verkligen för mig. Tror jag ska unna mig en klänning till sonens student om en vecka. Idag ska jag till frissan, då blir man ju också lite fin. Imorgon drar vi till sommarstugan på Västkusten. Cykling och trädgårdsarbete kommer att göra gott. Ser fram emot långhelg. På söndag har jag kört LCHF i 100 dagar. Då ska jag sätta mig och göra en utvärdering över hur det varit. Men sen kommer jag att fortsätta så här nr till 66-68 kg. Sen lägger jag möjligen till lite rotfrukter och bär. Känns så skönt att ha haft en viktminskningsresa utan att ha varit hungrig eller sugen med undantag av några fastedagar då det faktiskt sugit av hunger. Men eftersom man vet att det bara är en dag så går det på pannbensvilja. Ha en bra dag!

Gillar

Kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar.