icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
100 dagar på LCHF med målet
19 May 2014 07:21
2

Dag 85 av 100 - 15 dagar till utvärdering

85 dagar på LCHF och jag känner mig så nöjd. 7 kg borta och egentligen var det dessa kg jag ville bli av med. Fast nu tar jag ett par kilo till för det finns ett par kvar som jag gärna blir av med. Bra att ha lite marginal. Så jag vässar målet till 67 kg, tre till alltså. Känns inte alls svårt. Lite tålamod bara. Räknar med att vara där till midsommar. För nu har jag inte så bråttom längre. Njuter av att komma i alla sommarkläder nu när värmen är här. Lite miniutvärdering så här efter 85 dagar Svårt De första två månaderna när jag var oerhört strikt och registrerade allt jag åt var lite tålamodsprövande. Inget vin och ingen choklad och ingen glass. Att inte dricka öl och att inte ta en kaka eller tårtbit på jobbet när det bjuds vid födelsedagar under de första veckorna. Att ta lagom mycket mat på bufféer. Rätt mat är inte svårt men lagom mängd för viktnedgång. Ögat ofta mer hungrigt än magen. Vin vill jag ha, speciellt nu på våren vid alla sociala aktiviteter. Planering så att det inte blir för ofta. Ibland har det blivit tre gånger i veckan nu på slutet. Det är en gång för mycket. Lätt Att äta LCHF och inte behöva vara hungrig. Efter ca två månader har jag inte haft något sötsug alls, härligt. Vill inte ens ha sötsaker. Tilltalar mig inte alls. Nu kör jag ända in i kaklet. Ikväll vin med tjejerna på krogen så till helgen får det bara bli vin på lördag.

Gillar

Kommentarer

  • 19 May 2014 07:25
    Stort grattis!
  • 19 May 2014 08:20
    Tack! Kämpa på du oxå!

Logga in för att skriva en kommentar.