icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
100 dagar på LCHF med målet
13 May 2014 07:11
2

Dag 78 av 100 - tar en 5:2-dag

Ska på konferens on-to. Då gäller det att ha bra motivation och göra vettiga val. För att få in känslan att jag är på rätt väg så lägger jag in en 5:2-dag idag och då blir det en lowcarbshake till lunch och en sallad till middag. Det blir 500 kcal totalt. Känner mig annars riktigt nöjd så här långt. Första två månaderna var jag mycket noggrann med få kolhydrater, inget vin eller godis/glass. Sista veckorna har det blivit lite vin men i övrigt inget fusk. Jo förresten en gång åt jag lite glass. Det var gott! Men i huvudsak bra LCHF hela vägen. 1,6 kg kvar till målet och 12 dagar kvar till 100 dagar. Det känns hoppfullt. Kommer förhoppningsvis vara nere på målet 70 kg när 100 dagar har gått. Å är jag inte det då kommer det i alla fall inte vara långt kvar. Å till helgen kommer värmen och solen också. Livet är gott! Ha en bra vecka!

Gillar

Kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar.